اي شعر تقديم به اقاي جعفرزاده به خاطر زحمات ارزنده شون
قايقي خواهم ساخت،خواهم انداخت به آبدور خواهم شد از خاک غريبکه در آن هيچکسي نيست که در بيشه عشققهرمانان را بيدا کندقايقي از تور تهيو دل از آرزوي مرواريد،همچنان خواهم راند.نه به آبي ها دل خواهم بستنه به دريا – پرياني که سر از آب بدر مي آرندو در آن تابش تنهايي ماهي گيرانمي فشانند فسون از سر گيسوهاشان.همچنان خواهم راند.همچنان خواهم خواند :” دور بايد شد ، دور،مرد آن شهر اساطير نداشت .زن آن شهر به سرشاري يک خوشه انگور نبود.هيچ آيينه تالاري ، سرخوشي ها را تکرار نکرد.چاله آبي حتي ، مشعلي را ننمود.دور بايد شد، دورشب سرودش را خواند،نوبت پنجره هاست. “همچنان خواهم خواند.همچنان خواهم راند.پشت درياها شهري استکه در آن پنجره ها رو به تجلي باز است.بام ها جاي کبوترهايي است، که به فواره هوش بشري مي نگرند.دست هر کودک ده ساله شهر ، شاخه معرفتي است.مردم شهر به يک چينه چنان مي نگرندکه به يک شعله به يک خواب لطيف.خاک موسيقي احساس ترا مي شنودو صداي پر مرغان اساطير مي آيد در باد.پشت درياها شهري استکه در آن وسعت خورشيد به اندازه چشمان سحرخيزان است.شاعران وارث آب و خرد و روشني اند.پشت درياها شهري است !قايقي بايد ساخت.
با سلام : واقعا از زحمات جنابعالي در راستاي اعتلاي سطح علمي دانشجويان پيام نور متشكرم و با توجه به اينكه وبلاگ انجمن علمي حقوق و فقه دانشگاه پيام نور اروميه تازه راه اندازي شده است خواهان همكاري شما با اين انجمن مي باشيم لذا خواهشمند است نظرات و برنامه هاي خود را به صورت لينك در اختيار اين انجمن قرار دهيد.
با تشكر حيدرزاده . عضو هيئت موسس انجمن
نمونه سوال مي خواستم . با تشكر
با سلام خدمت شما هم رشته گرامي دلسوز و زحمت كش
به خاطر نرم افزار هاي قوانين و نمو نه سو الات درسي ازتون خيلي خيلي تشكر ميكنيم اميدواريم كه هميشه پاينده و سر افراز باشيد
از طرف جمعي از دوستداران شما در شيراز
مدام ميکوشم چيزي بيان نشدني را بيان کنم، چيزي توضيحناپذير را توضيح بدهم، از چيزي بگويم که در استخوانهايم دارم، چيزي که فقط در استخوانهايم تجربهپذير است. چه بسا اين چيز در اصل همان ترسيست که گاهي دربارهش گفتوگو شد، ولي ترسي تسري يافته به همه چيز، ترس از بزرگترين و کوچکترين، ترس، ترسي شديد از به زبان آوردن يک حرف. البته شايد اين ترس فقط ترس نيست، شايد چيزيست فراتر از هر چه که موجب ترس ميشود.»(پشت جلد کتاب. کافکا، نامههايي به ميلنا)
سلام ما بهترين نيستيم اما بهترينها را براي شما جكع آوري كرديم اگر مايل به تبادل لينك هستين وبلاگ ما رو با نام وبلاگ حقوق اخبار مقالات و آزمونها لينك كنيد و بعد به ما اطلاع بديد به اميد سربلندي بيشتر در عرصه علم و دانش
از اين كار شما كما ل تشكر رو دارم
دانشجوي دانشگاه پيام نور اصفهان
سلام
ج.ج عزيزم
عيد شما هم مبارك باشه
ايشالا يه برنامه بزاريم تاتيلاتو با هم باشيم
بابت نرمافزارهم مرسي عزيز
منتزرت هستم
راستي !
ادرس وبه يونس ساريان رو ميخام ؟؟؟
دو يو هو ؟
سي يو كا !